Rüyada dış kapıyı kapatmak

Rüyada dış kapıyı kapatmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, o işi canlandıracağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, canlanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada dış kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada dış kapıyı kapatmak huzurlu, mutlu olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kapı dışında kalmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapı silmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek kazancının ve rızkının düşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kapının dışında kalmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments