Rüyada kapı dışında kalmak

Rüyada kapı dışında kalmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, herkesten ileriye gideceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ayrılanların kavuşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada kapının dışında kalmak en çetin zorlukların aşılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarda kalmak cesaretinin yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dış kapıyı kapatmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada dış kapı silmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalettir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dış kapı görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments