Rüyada dış kapı açmak

Rüyada dış kapı açmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, esenliği bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, bekar ise evleneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir şeyden zarar görmeye, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapı açmak gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada dış kapı açmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı açmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek mal kaybına uğrayacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada kapı dışında kalmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapı silmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments