Rüyada dış kapı silmek

Rüyada dış kapı silmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, amacına ulaşabileceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işarettir.

Rüyada dış kapı silmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Rüyada dış kapı silmek yaşanan yokluğun biteceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının dışında kalmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada dış kapıyı açık görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapı görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek kırılan kalbin onarılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments