Rüyada dış kapıyı kilitlemek

Rüyada dış kapıyı kilitlemek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek hayal edilen herşeye kavuşacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemek hidayete erip huzuru bulacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir kapı kilitlemek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalettir.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kilitlemek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments