Rüyada su dolu kuyuya düşmek

Rüyada su dolu kuyuya düşmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek bir konuda destek alacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalettir.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu kuyu görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına yorulur.

Rüyada su kuyusuna düşmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments