Rüyada denizin dibine düşmek

Rüyada denizin dibine düşmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rahatının kaçacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibine düşmek gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada denizin dibine düşmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine işarettir.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yerin dibine düşmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada denize dip dalmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada denizin dibinde uyumak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada deniz dibini görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalettir.

Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek kapanan kapıların açılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada denizin dibinde yüzmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments