Rüyada anne ve babaya kızmak

Rüyada anne ve babaya kızmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada anne ve babaya kızmak gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada anne ve babaya kızmak yeni başlangıçlar yapacağına, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada anne babaya kızmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada babaya kızmak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın kızdığını görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çıkmaza gireceğine delalettir.

Rüyada babasına kızmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada babaya kızdığını görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada babasının kızdığını görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments