Rüyada anne babadan kaçmak

Rüyada anne babadan kaçmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, tüm keyfinin kaçacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada anne babadan kaçmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Rüyada anne babadan kaçmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneden babadan kaçmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan kaçmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Rüyada babasından kaçmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasından kaçmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada babadan kaçmak arabasını ve toprağının olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada anneden kaçmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, can derdine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Rüyamda ben ve annem babamdan kaçıyorduk. Bir gece annem ben ve küçük kardeşim camdan kaçtık ve eniştem ve teyzem bizi götürdü ama babam peşimizi bırakmadı. Beni buldu ve dövdü. Kuzenlerim, teyzem ve eniştem beni korumaya çalışıyordu ama yapamadılar. Beni dövdü ve bizi eve götürdü.
Çok etkilendim rüyamdan çünkü babam beni hiç dövmemişti anneme hiç vurmamıştı . Lütfen bir an önce dönüş yapın