Rüyada dik tepeden inmek

Rüyada dik tepeden inmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dik tepeden inmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Rüyada dik tepeden inmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik bir tepeye çıkmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada dik tepe görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada dik tepeye çıkmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işarettir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek çok büyük ses getireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dik bir yerden inmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada dik merdivenden inmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments