Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek hayırlı haberler getireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek yaşlılığında da rahat edeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek tecrübelerini aktaracağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments