Rüyada devlet adamı elini öpmek

Rüyada devlet adamı elini öpmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, onların güvenini sarsacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada devlet adamının elini öpmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamını öpmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamı öpmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments