Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, rızkının çeşitleneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek sevdiği insanların olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamının elini öpmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı elini öpmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments