Rüyada devlet başkanın elini öpmek

Rüyada devlet başkanın elini öpmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ele geçen kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanını öpmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments