Rüyada devlet büyüğünü öpmek

Rüyada devlet büyüğünü öpmek bazı adımlar atacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iyi kısmetleri olacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek şansının döneceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek yarınlarına umutla bakacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments