Rüyada devlet büyüğü elini öpmek

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yeni yollara girileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, korkularını yeneceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek çektiği yokluğun unutulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işarettir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğünü öpmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulur.

Rüyada devlet adamının elini öpmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek zor zamanlar geçirileceğine, amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments