Rüyada deveye yem vermek

Rüyada deveye yem vermek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada deveye yem vermek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada deveye yem vermek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeme yemek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek yemi görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma yememek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yem atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yemi görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığına yem olmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments