Rüyada yeme yemek

Rüyada yeme yemek iş kaybı yaşanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeme yemek gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada yeme yemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek görüp yememek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeği yememek önünü açacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine inanılır.

Rüyada yemek yememek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada yemek yemeye çalışmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalettir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret eder.

Rüyada yemek yemeye gitmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvanlara yem vermek mal kaybına uğrayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments