Rüyada yem atmak

Rüyada yem atmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, mutlu olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yem atmak gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Rüyada yem atmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına inanılır.

Rüyada balığa yem atmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada kuşlara yem atmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, mutluluğunun katlanacağına delalettir.

Rüyada balıklara yem atmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, aradığı kişiyi bulacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinlere yem atmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Rüyada balık yem atmak bir düşmanın kötü haberini almaya, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ineklere yem vermek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada hindi yem vermek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments