Rüyada dondurma yememek

Rüyada dondurma yememek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Rüyada dondurma yememek gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada dondurma yememek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı yemeyi görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yemlik görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada hak yememek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada koyunlara yem vermek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada meyve yememek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments