Rüyada tavuk yemi görmek

Rüyada tavuk yemi görmek bir bebek sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hayırlı haberler getireceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yemi gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Rüyada tavuk yememek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada tavuklar yem vermek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada tavuklara yem vermek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, aile içinde de bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yem vermek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğa yem vermek iyileşme göstereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yemi görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcive yem vermek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments