Rüyada köpek balığına yem olmak

Rüyada köpek balığına yem olmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zaaflarına kapılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, bahtının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığına yem olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada köpek balığına yem olmak borçlarının ödeneceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe yem vermek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Rüyada köpek yemi görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem atmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek böylece hayatının da düzene gireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet eder.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık yem atmak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments