Rüyada anne baba dövmek

Rüyada anne baba dövmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, günahtan temizlenmeye rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada baba anneyi dövmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, evi yoksa ev alacağına inanılır.

Rüyada anne baba dövmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, iş yeri sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı dövmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine alamet eder.

Rüyada babayı dövmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı dövmek elindeki işi rayına oturtacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Malisa

Rüyada anne baba gören kişinin anne ve babasına çok balı oldugunu rivade eder