Rüyada baba anneyi dövmek

Rüyada baba anneyi dövmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba anneyi dövmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Rüyada anne baba dövmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı dövmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulur.

Rüyada baba anneyi dövmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba dövmek rahat bir hayata kavuşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments