Rüyada babayı dövmek

Rüyada babayı dövmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, işinde başarılı olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Rüyada babayı dövmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek aile hayatına adım atılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet eder.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada baba kızını dövmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babayı dövmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments