Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada anne baba dövmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet eder.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı dövmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada baba anneyi dövmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı dövmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet eder.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı dövmek niyetlendiği işlere gireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments