Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada baba anneyi dövmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yaşama dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı dövmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayı dövmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Libra

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ☺️

Libra

Rüyada çalıştığımı gördüm orada büyük makinede oturuyordum usta geldi yanıma birde beyaz birşey vardı pano gibi ama bezdi birden karardı sigara içiyordum yarısında başkasına verdim onun da elinde yeni yaktığı sigara vardı, oradan çıktım otobüse bindim yanımdan araba geçti çok dikkatli onlara baktım tanıdık varmı diye sonrasında kendimi çalıştığım yerde banyo gibi dinlenme odası varmış kişiye özel orada buldum kirlenmiş elbiselerimi koymak için poşet bakıyordum bir baktım dolu poşet içinde iki çift pijama annem koymuş o sırada kocamla konuşuyoruz telefonda annemi bir arıyalım diyorum arıyorum annemin yararına birşey söylüyoruz babam oradan anneme bağrıyor yeter dinleme şunları diye annem de tamam Beyhan sakin ol diyor annem mutfağa geçiyor mutfak masasının sandalyesine oturup devam ediyor bizimle konuşmaya konferans yapıyoruz damadı ben annem, annem konusurken ellerini ovusturuyor baki yani eşim anne konuşurken ellerini mi ovuşturuyorsun diyor annemde bahçeyle uğraştım ellerim kirlenmişti birde baban öyle davrandığını anlatırsam duyarsa dedi o sırada babam elinde meyve tabağı ile mutfağa geliyor anneme öfkeli bakıp meyve tabağını masaya vurup kırıyor sonra anneme uzun kılıç gibi bir şeyle yüzüne vuruyor ben çığlık atıyorum anne anne bırak anamı polis diye eşimede bağrıyorum polisi ara çabuk diye sonra uyanıyorum… çok uzun oldu biliyorum ama çok etkilendim bu yüzden yazmak istedim şimdiden ellerinize güzel yüreğinize sağlık iyi günler dilerim