Rüyada babasını dövdüğünü görmek

Rüyada babasını dövdüğünü görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada babasını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Rüyada babasını dövmek olumsuz olaylar yaşayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret eder.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada baba kızını dövmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret eder.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını dövmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, işlerinin tutacağına delalettir.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments