Rüyada desenli tabak görmek

Rüyada desenli tabak görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, geçim derdine gireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli tabak gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Rüyada desenli tabak görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, donatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek deseni görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine inanılır.

Rüyada desenli yorgan görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada desenli ceket görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Rüyada desenli perde görmek yaşamının tadını çıkaracağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leopar desenli yılan görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada desenli kumaş görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada desenli gömlek görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments