Rüyada desenli yorgan görmek

Rüyada desenli yorgan görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada desenli yorgan gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Rüyada desenli yorgan görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada desenli altın yüzük görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Rüyada desenli elbise giymek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada desenli pantolon görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada gül deseni görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada desenli gelinlik görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada desenli çorap görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada desenli tabak görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments