Rüyada desenli perde görmek

Rüyada desenli perde görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli perde gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada desenli perde görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli elbise giymek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Rüyada desenli bilezik görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada desenli çorap giymek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada desenli altın yüzük görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada desenli balık görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments