Rüyada desenli ceket görmek

Rüyada desenli ceket görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Rüyada desenli ceket gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada desenli ceket görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada zebra deseni görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gül deseni görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada leopar desenli yılan görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada desenli gelinlik görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada leopar desenli elbise giymek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli tabak görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine işaret eder.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments