Rüyada desenli gömlek görmek

Rüyada desenli gömlek görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, güzel günlerin sona ereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada desenli gömlek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada desenli gömlek görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada desenli altın yüzük görmek yeni kısmetlere nail olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada desen görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada leopar desenli yılan görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalettir.

Rüyada desenli perde görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Rüyada gül deseni görmek düzenin bozulacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada zebra deseni görmek nahoş sözler işiteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments