Rüyada desenli kumaş görmek

Rüyada desenli kumaş görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada desenli kumaş gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada desenli kumaş görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli elbise giymek ünleneceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada kelebek deseni görmek para sıkıntısının olmayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına inanılır.

Rüyada desenli pantolon görmek düzenli bir işe girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada desenli kilim görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar desenli yılan görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hem itibar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada desenli yorgan görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments