Rüyada desenli balık görmek

Rüyada desenli balık görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada desenli balık gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada desenli balık görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada desenli pantolon görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada desenli çorap giymek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada desenli gömlek görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada desenli çarşaf görmek karlı ortaklıklara gireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada çiçek deseni görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada gül deseni görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek deseni görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments