Rüyada gül deseni görmek

Rüyada gül deseni görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada gül deseni gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Rüyada gül deseni görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Rüyada desen çizmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada desenli yorgan görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada desenli yüzük görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Rüyada desenli yılan görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada desenli tabak görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Rüyada leopar desenli kürk görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada desenli perde görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments