Rüyada desenli çorap giymek

Rüyada desenli çorap giymek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada desenli çorap giymek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada desenli çorap giymek hedeflerine ulaşacağına, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Rüyada desenli çorap görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar desenli elbise giymek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli elbise giymek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada desenli kilim görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada desenli tabak görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulur.

Rüyada desenli bilezik görmek kazancında da artış meydana geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments