Rüyada desenli çarşaf görmek

Rüyada desenli çarşaf görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada desenli çarşaf gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada desenli çarşaf görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sıkıntılara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada desenli tabak görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada desenli bilezik görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada desenli halı görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı desenli halı görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada desenli elbise giymek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Rüyada desenli perde görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments