Rüyada anne ayağı öpmek

Rüyada anne ayağı öpmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin ayağını öpmek sağlık sorunlarının son bulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anne ayağını öpmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada anne ayağı öpmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Rüyada annenin ayağını öpmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayak öpmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarını atacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments