Rüyada annenin ayağını öpmek

Rüyada annenin ayağını öpmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, umutlarının biteceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalettir.

Rüyada anne ayağını öpmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ayağı öpmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını öpmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine inanılır.

Rüyada ayaklarını öpmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kocanın ayağını öpmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments