Rüyada annesinin ayağını öpmek

Rüyada annesinin ayağını öpmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada annenin ayağını öpmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada anne ayağını öpmek çok zor bir duruma düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada anne ayağı öpmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments