Rüyada ayağı öpmek

Rüyada ayağı öpmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sevdiklerine kavuşacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek hayırlı yollar keşfedeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

Rüyada el ve ayak öpmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek çok zor dönemlerden geçeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının ayağını öpmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments