Rüyada derin kuyuya düşmek

Rüyada derin kuyuya düşmek işlerinin karışacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, başarısının çoğalacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada derin kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada derin kuyuya düşmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Rüyada derin bir kuyu görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin su kuyusu görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada derin kuyuya inmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Rüyada derin bir çukura düşmek kazancının helal para olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada derin olmayan suya düşmek ileride çok zengin biri olacağına, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada derin suya düşmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments