Rüyada derin su kuyusu görmek

Rüyada derin su kuyusu görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada derin su kuyusu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada derin su kuyusu görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada derin kuyuya inmek güleceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin kuyuya düşmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyu görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalettir.

Rüyada derin suya girmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin suya batmak işlerde aksilikler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin sulardan geçmek alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments