Rüyada derin bir kuyuya düşmek

Rüyada derin bir kuyuya düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin kuyuya düşmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin kuyuya inmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada derin su kuyusu görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine inanılır.

Rüyada derin bir kuyu görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin suya düşmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalet eder.

Rüyada derin bir yere düşmek yaşam sevincinin geri geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işarettir.

Rüyada derin bir suya düşmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments