Rüyada derin olmayan suya düşmek

Rüyada derin olmayan suya düşmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Rüyada derin olmayan suya düşmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir suya düşmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada derin suya düşmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada derin bir çukura düşmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin bir yere düşmek düşmanını alt edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işarettir.

Rüyada derin çukura düşmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada derin kuyuya düşmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments