Rüyada derin boşluk görmek

Rüyada derin boşluk görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kazancının bereketleneceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada derin boşluk gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Rüyada derin boşluk görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalettir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boşluktan atlamak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşlukta durmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada boşlukta uçmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalettir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments