Rüyada boşluktan atlamak

Rüyada boşluktan atlamak daha çok kazanç elde edeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, beklenen mirasın alınacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada boşluktan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Rüyada boşluktan atlamak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğu görmek dininden vazgeçmeyeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşlukta uçmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boşluğa basmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments