Rüyada boşlukta uçmak

Rüyada boşlukta uçmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok güzel günler geçirileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşlukta uçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Rüyada boşluğa uçmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşlukta uçmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulur.

Rüyada boşlukta olmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada boşluğa basmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzay boşluğunda olmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments