Rüyada dereden karşıya geçmek

Rüyada dereden karşıya geçmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada dereden karşıya geçmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmeye çalışmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kariyer sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek neşe içinde olacağına, saadete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hükmünün geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gölden karşıya geçmek başarılarının devam edeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments